חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

אמיר דלקים ושמנים בע"מ נ' מור מזל

: | גרסת הדפסה
ת"ט
בית משפט השלום אשקלון
1118-09
1.2.2010
בפני :
עפרה גיא

- נגד -
:
מור מזל
:
אמיר דלקים ושמנים בע"מ
החלטה

החלטה

לפני התנגדות לביצוע שטר על סך של 50000 ₪ אשר אין מחלוקת כי נחתם על ידי המבקשת. לטענת המבקשת נתנה את השיק לאחיה לטענתה חשבה כי בטענתו לרכוש מזון ובסופו של יום הסתבר לה שהוא מסר את השיק כשיק פקדון.

המבקשת בהתנגדות לא העלתה כל טענה כנגד העילה השיטרית כך לא טענה כנגד הפקדון ולא העלתה כל טענה המקנה הגנה כנגד העילה השיטרית ואף אין מחלוקת כאמור לעיל כי מבקשת היא זו שחתומה על השטר.

לא זו אף זו המבקשת אף לא צירפה כל תצהיר מטעמו של אחיה הטוען כנגד סכום החוב בתיק .

בנסיבות אלו ועל אף המצב המצער אליו נקלעה המבקשת הרי שאין למבקשת כל הגנה כנגד השיק ולפיכך דין ההתנגדות להדחות.

אשר על כן ההתנגדות נדחית.

ההליכים בתיק ההוצאה לפועל שמספרו 0156105095 ימשכו כסדרם.

לפנים משורת הדין אין צו להוצאות.

בנסיבות הענין המשיב ימתין למשך 7 ימים על מנת לנסות להגיע להסדר עם המבקשת בטרם ימשיך בהליכים בתיק.

בתום 7 ימים מהיום רשאי המשיב להמשיך בהליכים בתיק ההוצל"פ המצויין לעיל ואין צורך בהחלטה נוספת.

ניתנה והודעה היום י"ז שבט תש"ע, 01/02/2010 במעמד הנוכחים.

עפרה גיא, רשמת

הוקלד על ידי: זהבה זיידנר התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>